Forsiden / Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Administration af personlige data

I forbindelse med den nye persondatalov (GDPR) skal jeg hermed informere om håndteringen af personlige data. 

Jeg deler ikke data med andre udefrakommende instanser og du kan til enhver tid blive slettet fra mit system. Jeg giver dig garanti for overholdelse af de nye EU regler, om beskyttelse af personfølsomme data.

Hvilke data indsamles

I forbindelse med nyhedsbrev indsamles navn og e-mail adresse.
I forbindelse med tilmelding til kurser indsamles navn, adresse, tlf. nummer og e-mail adresse.
I forbindelse med gruppeterapi og som klient i individuel terapi laver jeg journalnotater, der er anonymiseret. Jeg samler disse data, da de er vigtige under dit forløb.
I forbindelse med dit kunstterapeutisk forløb, indsamler jeg også dine billeder. Jeg offentliggør kun billeder, når du har givet skriftligt samtykke hertil, samt har angivet, til hvilket formål, jeg må bruge dine billeder.
Jeg offentliggør ingen af dine data og deler kun holdlister m.m. efter mundtlig samtykke af dig/jer som gruppedeltagere.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Når dit forløb er slut, sletter jeg journalnotater og dine personlige oplysninger, medmindre du fortsat gerne vil holdes orienteret via nyhedsbrevet. Billeder gemmer jeg i undervisnings- og formidlingsøjemål, dette foregår altid anonymt og efter dit samtykke. Du kan altid be’ mig om at slette billederne af dine kunstterapeutiske processer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.  Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondataloven.
Everdinck Art Therapy v/Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com