Supervision og klinikvejledning

Virksomheder & organisationer
Er I en virksomhed eller en organisation, der arbejder med behandling eller undervisning, tilbyder jeg supervision som 1:1 supervision til medarbejderne eller som supervision i en lille gruppe på Sjælland.
 
Læs mere i menupunktet "supervision til virksomheder"
 
Psykoterapeut/coach eller under uddannelse
 
a. Gruppesupervision Hvis du er uddannet psykoterapeut/coach og gerne kontinuerligt vil arbejde med din personlige og faglige udvikling og med de problematikker og dilemmaer, du møder i din praksis, har du mulighed for at melde dig min supervisionsgruppe i Roskilde.
 
b. Individuel supervision 1:1
Du har også mulighed for at komme i individuel supervision 1:1 både i Sorø og i Roskilde. Her kan du arbejde med din personlige og faglige udvikling og med de problemstillinger, du møder i din praksis eller under din uddannelse. Læs mere her 
 
c. Klinikvejledning 
Hvis du er ved at afslutte din uddannelse eller er i gang med at starte din praksis, kan jeg hjælpe dig og støtte dig i din opstart og følge dig hen ad vejen, så længe du har behov for det.
 
Udover at jeg selv har bygget en terapeutisk virksomhed op, har jeg bred erfaring med administration på en institution og har beskæftiget mig med det meste indenfor regnskab, PR, dokumentation og kvalitetsstyring. Derfor kan jeg sparre med dig, skabe overblik sammen med dig  og gøre det enkelt og overskueligt for dig at starte op.
 
Se mere under klinikvejledning.
 
 
 
 
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com