Kunstterapi Sorø

Jeg tilbyder individuel terapi for unge og voksne, supervision samt gruppeforløb i Sorø. Du kan læse om de forskellige tilbud i rullemenuen. 
 
Vi arbejder vi med den kreative proces og bruger kunstterapeutiske metoder. 
Den kreative proces skaber bro mellem dit bevidste og dit ubevidste, dermed får du adgang til ukendte eller gemte ressourcer, mønstre eller dele af din historie. Den kreative proces skaber kontakt mellem din højre og venstre hjernehalvdel, dermed opnås balancen i nervesystemet. Dette kan medvirke til at give en bedre trivsel og livskvalitet. 
 
Du behøver absolut ikke at have forudgående kenskab til kunstterapi for at komme i kunstterapi. De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer. 
 
Udover min kunstterapeutiske uddannelse og erfaring, kan jeg trække på mange års erfaring og indsigt i organisatoriske og kvalitetsmæssige rammer på en institution.  
 
Adresser: 
Næstvedvej 51, 4180 Sorø (individuel terapi og supervision)
Lange Løng 29, 4180 Sorø (gruppeforløb)

 
Du kan downloade min folder her
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com