Terapi og supervision

Jeg tilbyder individuel terapi for unge og voksne samt supervision i private og trygge omgivelser. Du kan læse om enten terapi eller supervision under de 2 menupunkter i venstre side. 
 
Både i den individuelle terapi og i supervisionen arbejder vi med den kreative proces og bruger kunstterapeutiske metoder til at komme dybere ind i dit stof/problemstillinger. 
 
Den kreative proces skaber bro mellem dit bevidste og dit ubevidste, dermed får du adgang til ukendte eller gemte ressourcer, mønstre eller dele af din historie. Den kreative proces skaber kontakt mellem din højre og venstre hjernehalvdel (hemisfære), dermed opnås balancen i nervesystemet. Dette kan medvirke til at give en højere livskvalitet. 
 
Du behøver absolut ikke at have forudgående kenskab til kunstterapi for at komme i terapi eller supervision hos mig. De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer. 
 
Udover min kunstterapeutiske uddannelse og erfaring, kan jeg trække på mange års erfaring og indsigt i organisatoriske og kvalitetsmæssige rammer på en institution.  

 
Everdinck Kunst & Terapi v/Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com