Kunstterapi i grupper / Værksted for psykisk sårbare unge voksne

Kunstterapi Lab for unge voksne

Målgruppe
Gruppen er for dig, der er ung eller voksen (mellem 17-25 år) med psykiske udfordringer og lyst til at arbejde kunstterapeutisk, d.v.s. med den kreative proces, i en lille gruppe.
 
Du behøver ingen forkundskaber, kun din lyst til at arbejde kreativt. Alle kan være med. 
 
Formål
Formålet med denne gruppe er at give dig mulighed for at udtrykke dig kreativt og dermed udtrykke, det der er svært at sætte ord på. Samtidig kan det give dig mulighed for at møde ligesindede.
 
Det at kunne lægge svære følelser og tanker i et kreativt udtryk virker forløsende og processen er medvirkende til at opnå en bedre balance i nervesystemet. Dette kan give dig en bedre livskvalitet.
 
Den kreative proces kan sætte en udvikling i gang, d.v.s. du kan opdage nye sider i dig selv og måske finde nye veje m.h.t. hvad du skal bruge dit liv på. Og så er det sjovt at være kreativ sammen med andre.
  
Hvad laver vi?
Vi arbejde med billeder og formning med maling, tegning, kollage, ler, masker osv. 
 
Metode
Jeg arbejder med/støtter din bevidsthed om dig selv (den du ER) og fokuserer på ressourcer.

Din tryghed er vigtig, derfor starter jeg altid med at fortælle, hvad der skal ske i den tid, vi skal være sammen og spørger lidt ind til, hvordan du har haft det siden sidst.

Herefter sættes en kreativ proces igang, det vil sige du tegner, maler, laver en kollage eller en lerfigur ud fra noget, vi kort taler om. Afhængig af gruppen og jeres ønsker, kan vi også arbejde med fælles maleri eller lave teraplay, hvor vi bruger dyrekassen. Når du og de andre er færdige, taler vi om de skabte udtryk. 
 
For en dybdegående beskrivelse af den teoretiske ramme samt metoder, kan du læse eller printe beskrivelsen til højre. Her finder du også folderen, der er beregnet til dig som bruger. 
 
 
 
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com