Til virksomheder / Værksted for psykisk sårbare

Kunstterapeutisk værksted for unge og voksne

Målgruppe
Unge og voksne (fra 17 år og opefter) med psykiske udfordringer, der har lyst til at arbejde kunstterapeutisk, d.v.s. med den skabende proces, i en lille gruppe.
 
Der behøves ingen forkundskaber, kun lysten til at arbejde kreativt. Alle kan være med. 
 
Formål
Formålet med denne gruppe er at skabe mulighed for at udtrykke sig kreativt og dermed udtrykke, det der er svært at sætte ord på. 
 
Det at kunne lægge svære følelser og tanker i et kreativt udtryk virker forløsende og processen er medvirkende til at opnå en bedre balance i nervesystemet. Dette er medvirkende til at give en bedre livskvalitet.
 
Den kreative proces kan støtte jeg-identiteten, skabe en ny bevidsthed og, afhængig af målgruppen,  sætte en udvikling i gang. Og så er det sjovt at være kreativ sammen med andre.
  
Hvad laver vi?
Vi arbejder med billeder og formning med maling, tegning, kollage, ler, masker osv. 
 
Metode
Jeg arbejder psykodynamisk, d.v.s. med de ting, der opstår i nuet og fokuserer på at være jeg-støttende og på ressourcer, trivsel og livskvalitet. Den metode jeg bruger, er den integrative kunstterapeutiske metode, hvor vi arbejder på flere niveauer.

Tryghed er vigtig, derfor arbejder jeg med en fast og genkendelig struktur hver gang. D.v.s. at den skabende proces sker i en fast ramme og afhængig af målgruppe og opgaven, kan jeg have forberedt den kreative proces også.
 
Vi starter og slutter altid med at sige goddag og farvel, med at samle op siden sidst og med i fællesskab se på de skabte udtryk. Ikke for at fortolke eller vurdere dem, men fordi det er vigtigt at blive set.

For en dybdegående beskrivelse af den teoretiske ramme samt metoder, kan du læse eller printe beskrivelsen til højre. Her finder du også folderen, der er beregnet til brugerne. 
 
Interesseret?
Kontakt mig på tlf. 24 48 04 47 eller everdinck@gmail.com for en snak om målgruppe og opgaven. Herefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud med tilhørende beskrivelse. 
 
 
 
 
 
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com