Gruppeforløb

Jeg starter løbende forskellige gruppeforløb og kurser op, både i Sorø og i Roskilde. Du kan altid holde øje med min hjemmeside eller "synes godt om" Everdinck Kunst & Terapi på Facebook. Så bliver du løbende opdateret. Du kan også blive skrevet på mailinglisten, så får du mit nyhedsbrev tilsendt et par gange om året (nej, jeg spammer ikke) - send en mail til everdinck@gmail.com
 
At arbejde kunstterapeutisk i en gruppe er en god måde til at arbejde med dine problematikker og selvudvikling. Ved at spejle dig i gruppemedlemmerne, bliver der bevidstgjort mønstre og mekanismer, der ligger i dit ubevidste.
 
I et kunstterapeutisk kursus vil der indgå teoretiske oplæg om Jungs psykologi og individuationsprocessen (udviklings-processen)
 
Jeg tilbyder også skræddersyede stressforløb til personale-grupper. Læs mere under fanen ‘stressforløb’. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud. 
 
Vi kan gøre brug af følgende værktøjer:

- mindfulness
- fantasirejse
- bevægelse/kropsøvelser
- arbejde med drømme og symboler
- maleprocesser, herunder male i de 4 stilarter
  (kaos, rytme, symbolik og naturalisme)
- tegning, ler og kollage
- den aktive imagination
- dyrekassen
- gruppe- eller parøvelser
 
Metoderne og værktøjerne er mangfoldige. Efter hver proces vil vi fordybe os sammen i de skabte udtryk og reflekterer over det, der opstår.
 
Det er absolut ingen nødvendighed at have kendskab til kunstterapi for at kunne deltage. Blot en lyst og  til at arbejde med dig selv sammen med andre og en nysgerrighed til at opdage nye ting.
 
Yderligere beskrivelser finder du under de respektive gruppe i venstre side.
 
Har du spørgsmål eller specielle ønsker, er du altid velkommen at kontakte mig. Jeg skræddersyer gerne et forløb efter behov.
 
 
Dette siger gruppemedlemmerne:
 
"Det har givet mig livsglæde og et frirum"
 
"At få fat i min sårbarhed var en stor gave, jeg kan nu bedre rumme andre og på nye måder"
 
"Spændende at fordybe mig i de kreative og psykologiske processer, som indimellem har overrasket. Spændende øvelser med forskellige materialer"
 
"Som terapeut og underviser er du meget åben, empatisk og utrolig givende"
 
"Dejligt med din hjertevarme og kram, når man kommer og så er du god til at skabe tryghed. Det var en tor oplevelse (at være med i gruppen), som jeg har været glad for at deltage i"
 
"Det er fantastisk, hvad jeg gemmer i mit indre ubevidste ind, jeg glæder mig til min fortsatte rejse"
 
"Det giver mig ro, et pusterum og jeg får lov til at være mig. Det er rart at blive hørt og set for den, jeg er!"

"Kunstterapi hos dig giver mig inspiration, ro, glæde og nye perspektiver - at se mig selv på en ny måde. Jeg får nye kræfter"
 
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com