Mit navn er Karin van Everdinck og indehaver af Everdinck Kunst og Terapi, en kunstterapeutisk virksomhed, der blev etableret i januar 2019.
 
Siden 1999 har jeg arbejdet på Egholt, en miljøterapeutisk institution for børn, unge og voksne med sindslidelser. De sidste par år har jeg arbejdet på deltid for at etablere og videreudvikle min terapeutiske virksomhed.
Jeg opdagede i 2008 at udøvelse af kunst er meget udviklende. Lige siden har jeg malet, lavet kollager og fundet på kreative projekter, det er enormt befriende og udviklende. Det er også på den måde, jeg fandt frem til kunstterapi. Jeg ville bruge kunsten til at hjælpe og støtte andre i deres processer.
 
De fleste af mine klienter består af voksne, der kæmper med angst, stress, depression, kroniske smerter, sorg, parforholdsproblemer eller store udfordringer på deres arbejdsplads.
Dernæst har arbejder jeg med unge og unge vokne med enten med psykisk sårbarhed eller der mistrives f.eks. på grund af angst eller andre problematikker.
 
Det er vigtigt, at du føler dig tilpas, velkommen og at du bliver mødt med et åbent sind og varmt hjerte. Det kunstterapeutiske rum er et frirum, hvor du kan slappe af og hvor den kreative proces bliver en legende kontaktform imellem os. Som kunstterapeut kan jeg hjælpe og støtte med bearbejdning af svære følelser/hændelser og den kreative proces bidrager med at finde en ny balance og derned højere livskvalitet.
 
Jeg har arbejdet med klienter i individuel kunstterapi og i gruppeforløb siden 2015. Først som praktikforløb og efter min afsluttede uddannelse i 2016 som (delvis) selvstændig psykoterapeut.
I 2016 blev jeg uddannet Diplom Kunstterapeut på Institut for Kunstterapi v/Vibeke Skov og blev jeg optaget som Medlem af Dansk Psykoterapeutforening mpf. Dernæst er jeg Medlem af Forening for Integrativ Kunstterapi FIKT.
Derudover har jeg en voksenpædagogisk grunduddannelse AVG og står løbende under supervision af en supervisor, der er musikterapeut og lektor på et universitet. Jeg deltager i faglige netværkskurser samt i kurser/undervisning i FIKT.
 
I mit arbejde med klienter og grupper ligger det mig meget på sinde at skabe tryghed, åbenhed og tillid. En god relation er nødvendig for at turde at åbne dig op og for at kunne være dig selv. Jeg får oftest at vide, at jeg giver meget af mig selv, og det er rigtigt nok, at jeg har en stor åbenhed. Dog giver jeg ikke mere ud af mig selv end det er relevant i øjeblikket og med omsorg og respekt for alles grænser.
 
Du kan læse mere om kunstterapi og dennes metoder her
 
 
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com