Kontakt / Om mig
Mit navn er Karin van Everdinck, er 59 år og bor i Sorø med min mand. Jeg har voksne børn og børnebørn. I 2016 etablerede Everdinck Kunstterapi, en kunstterapeutisk enkeltmandsvirksomhed, der tilbyder kunstterapi som psykoterapi, i gruppeforløb og som workshops. Dernæst holder jeg udstillinger og foredrag. 
 
Jeg har specialiseret mig i behandling af unge og voksne, der kæmper med generel mistrivsel, angst, depression eller andre psykiske lidelser,  sorg eller livskriser.
 
Det er vigtigt, at du føler dig tilpas og velkommen og at du bliver mødt med et åbent sind og varmt hjerte. Det kunstterapeutiske rum er et frirum, hvor du kan slappe af og hvor den kreative proces bliver en legende kontaktform imellem os. Som kunstterapeut kan jeg hjælpe og støtte dig med bearbejdning af svære følelser/hændelser og den kreative proces sætter forandringsprocesser i gang og bidrager med at finde en ny balance og derned højere livskvalitet.
 
I 2016 blev jeg uddannet Diplom Kunstterapeut på Institut for Kunstterapi v/Vibeke Skov og blev optaget som Medlem af Dansk Psykoterapeutforening mpf. Dernæst er jeg Medlem af Kunstterapiforeningen.dk
Jeg har en voksenpædagogisk grunduddannelse AVG, står løbende under supervision og følger den faglige udvikling i Dansk Psykoterapeutforening og Kunstterapiforeningen FIKT. 
 
 
Du kan læse mere om kunstterapi og dennes metoder her
 
 
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com