Mit navn er Karin van Everdinck og jeg er indehaver af Everdinck Kunstterapi, en kunstterapeutisk virksomhed, der blev etableret i 2015. I januar 2019 fik jeg CVR nr.
 
Jeg har arbejdet med klienter i individuel kunstterapi og i gruppeforløb siden 2015. Først som praktikforløb og efter min afsluttede uddannelse i 2016 som (delvis) selvstændig psykoterapeut.
 
De fleste af mine klienter består af voksne, der kæmper med angst, stress, depression, kroniske smerter, sorg, parforholdsproblemer eller store udfordringer på deres arbejdsplads.
Dernæst arbejder jeg med unge og unge vokne med enten psykisk sårbarhed eller mistrivsel f.eks. på grund af angst, problematikker omkring transkønnethed osv.
 
Det er vigtigt, at du føler dig tilpas, velkommen og at du bliver mødt med et åbent sind og varmt hjerte. Det kunstterapeutiske rum er et frirum, hvor du kan slappe af og hvor den kreative proces bliver en legende kontaktform imellem os. Som kunstterapeut kan jeg hjælpe og støtte med bearbejdning af svære følelser/hændelser og den kreative proces bidrager med at finde en ny balance og derned højere livskvalitet.
 
I 2016 blev jeg uddannet Diplom Kunstterapeut på Institut for Kunstterapi v/Vibeke Skov og blev jeg optaget som Medlem af Dansk Psykoterapeutforening mpf. Dernæst er jeg Medlem af Forening for Integrativ Kunstterapi FIKT.
Derudover har jeg en voksenpædagogisk grunduddannelse AVG, står løbende under supervision og følger den faglige udvikling i Dansk Psykoterapeutforening og Forening for Integrativ Kunstterapi FIKT.
 
Du kan læse mere om kunstterapi og dennes metoder her
 
 
Everdinck Kunstterapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com