For terapeuter / Supervision

Supervision

Jeg tilbyder supervision, til dig der arbejder som terapeut eller behandler.
 
Vi fokuserer på dit professionelle arbejde, på din rolle som terapeut/behandler samt på de arbejdspunkter, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter. 
 
Jeg arbejder psykodynamisk og vi bruger den integrative kunstterapeutiske metode. Jeg er pt. under supervisionsuddannelse hos Peter Kofoed
 
Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til kunstterapi for at komme i supervision hos mig. De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.
 
Derudover kan jeg give dig professionel sparing, såfremt du har brug for støtte til at etablere dig som (delvis) selvstændig terapeut/behandler eller til at komme i gang med en kreativ praksis. Se under klinikvejledning.
 
Hvor? 
 
Online: via Zoom - jeg sender dig et link til din mail, som du kan klikke dig ind på for at deltage i mødet
 
Ringsted: Klinikken, Sct. Hansgade 33 - der er gratis 2 timers P-plads lige foran. Klinikken ligger 10 min. gang fra Roskilde station.
 
Roskilde: Kunstterapi klinik hos Body, Mind & Peace, Algade 28a, 2.tv. i Roskilde. Indgangen ligger lige om hjørnet på Lille Gråbrødrestræde, 7 min. gang fra Roskilde station.
 
Pris
800 kr. for 75 minutter (1 time + 1 kvarter) inkl. moms. Prisen er inkl. evt. materialer.
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | CVR: 40129820 | Postadresse Næstvedvej 51, 4180 Sorø  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com