Supervision / Supervision

Supervision

Jeg tilbyder supervision, til dig der enten er under uddannelse som terapeut og har klienter i praktik, og til dig, der arbejder som terapeut eller behandler.
 
Vi fokuserer på dit professionelle arbejde, på din rolle som terapeut/behandler samt på de arbejdspunkter, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter. 
 
Jeg arbejder psykodynamisk og vi bruger den integrative kunstterapeutiske metode. Jeg er pt. under supervisionsuddannelse hos Peter Kofoed
 
Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til kunstterapi for at komme i supervision hos mig. De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.
 
Derudover kan jeg give dig professionel sparing, såfremt du har brug for støtte til at etablere dig som selvstændig terapeut/behandler eller til at komme i gang med en kreativ praksis. Se under klinikvejledning.
 
Sted: Kunstterapeutiske Klinik hos Body, Mind & Peace, Algade 28a, 2.tv. i Roskilde. Indgangen ligger lige om hjørnet på Lille Gråbrødrestræde.
Der er kun 7 min. gang fra stationen og gratis parkering bag SuperBrugsen på Sortebrødreplads.
Varighed:  1,5 time pr. supervision
Pris for uddannede terapeuter: 800 kr. inkl. moms. Prisen er inkl. materialer.
Pris for terapeutstuderende: 500 kr. Prisen er inkl. materialer.
Everdinck Kunstterapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com