Supervision / Supervision 1:1

Supervision 1:1

Jeg tilbyder supervision, til dig der arbejder som terapeut eller behandler eller er studerende.
 
Vi fokuserer på dit professionelle arbejde, på din rolle som terapeut/behandler samt på de arbejdspunkter og svære følelser, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter/borgere. 
 
I supervision kan du blive "afgiftet", d.v.s. at de svære følelser/blokkeringer, du kommer med, løsnes op og du får et nyt perspektiv på en situation, dit arbejde eller din rolle som terapeut/behandler. Når vi taler om de udfordringer, du bringer ind, bærer kroppen på en (ofte ubevidst) viden, som vi kan bruge.
 
Jeg arbejder med de neuroaffektive kompasser (Susan Hart & Marianne Bentzen) og vi bruger den integrative kunstterapeutiske metode.
 
Jeg er uddannet neuroaffektiv supervisor hos Peter Kofoed og har arbejdet som supervisor i 2 år.
 
De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.
 
Derudover kan jeg give dig professionel sparing, såfremt du har brug for støtte til at etablere dig som (delvis) selvstændig terapeut/behandler eller til at komme i gang med en kreativ praksis. Se under klinikvejledning.
 
Hvor? 
 
Online: via Zoom - jeg sender dig et link til din mail, som du kan klikke dig ind på for at deltage i mødet
Sorø: Holbergsvej 2  
Roskilde:  Algade 28a, 2.tv. 
 
Pris
875 kr. for 75 min. inkl. moms. (hvis du er momsregistreret, kan du trække momsen fra). Er du studerende og ønsker at indgå et forløb (mindst 8 gange), kan vi aftale en særpris.
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com