Kunstterapi / Supervision

Supervision

Jeg tilbyder individuel supervision, til dig der enten er under uddannelse som terapeut eller der arbejder som terapeut eller behandler.
 
Vi fokuserer på dit professionelle arbejde, på din rolle som terapeut/behandler samt på de arbejdspunkter, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter. Vi bruger kunstterapeutiske metoder.
 
Det er ikke nødvendigt at have forudgående kenskab til kunstterapi for at komme i supervision hos mig. De kunst-terapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.
 
Derudover kan jeg give dig professionel sparing, såfremt du har brug for støtte til at etablere dig som selvstændig terapeut/behandler eller til at komme i gang med en kreativ praksis.  
 
Udover min kunstterapeutiske uddannelse og erfaring med både klienter og etablering af virksomhed, kan jeg trække på mange års erfaring og indsigt i organisatoriske og kvalitetsmæssige rammer på en miljøterapeutisk institution.  
 
Sted: Kunstterapeutiske Klinik hos Body, Mind & Peace, Algade 28a, 2.tv. i Roskilde. Indgangen ligger lige om hjørnet på Lille Gråbrødrestræde.
Der er kun 7 min. gang fra stationen og gratis parkering bag ved SuperBrugsen/biblioteket.
Varighed:  1,5 time pr. supervision
Pris: 600 kr. plus moms. Prisen er inkl. materialer.

Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com