Terapi og supervision / Supervision

Supervision

Jeg tilbyder individuel supervision, til dig der enten er under uddannelse som terapeut eller der arbejder som terapeut eller behandler.
 
Vi fokuserer på dit professionelle arbejde, på din rolle samt på de arbejdspunkter, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter. Vi bruger kunstterapeutiske metoder.
 
Det er ikke nødvendigt at have forudgående kenskab til kunstterapi for at komme i supervision hos mig. De kunst-terapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.
 
Derudover kan jeg give dig professionel sparing, såfremt du har brug for støtte til at etablere dig som selvstændig terapeut eller til at komme i gang med en kreativ praksis.  
 
Udover min kunstterapeutiske uddannelse og erfaring, kan jeg trække på mange års erfaring og indsigt i organisatoriske og kvalitetsmæssige rammer på en institution.  
 
Varighed:  1,5 time pr. supervision
 
Pris:  600 kr. plus moms. Prisen er inkl. materialer.  
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com