Kunstterapi Sorø / Udviklingsgruppe start 5.2.2020

Kunstterapeutisk udviklingsgruppe for voksne

Kunstterapeutisk udviklingsgruppe i Sorø 
start 5. februar 2020 kl. 18.30-21.30
 
Denne gruppe er for dig, der har lyst til at arbejde med egne processer på en kreativ måde. Det kan være, du har udfordringer eller områder i dit liv, du vil kigge på. Det kan være du er ramt af stress eller depression, har udfordringer i dit arbejds- eller kærlighedsliv eller svære følelser/ hændelser, der skal bearbejdes.
Måske er du ved at restituere dig fra en sygdomsperiode og har svært at finde nyt fodfæste.
Det kan også være, at du blot vil arbejde med den kreative proces og lære noget nyt om dig selv.

Vi mødes onsdag aftener kl. 18.30 - 21.30 fra februar til maj 2020 i alt 8 gange. Der er tid til at fordybe dig i dine egne processer i kreative rammer, hvor der er plads til udfoldelse.

Fokus for gruppen er kreativitet og fordybelse. Gruppe energien både forstærker og støtter fordybelsesprocessen og vi vil bruge kunstterapeutiske metoder til at gå på opdagelse i de kreative udtryk.

Gruppens processer bestemmer, hvilke temaer, vi arbejder med. Efter de første par gange, dukker der fælles temaer op, vi kan arbejde med, såsom:

- kreativitet, malestilarter
- gøren og væren - hvem er du bag dine tanker?
- det indre barn og familie
- det feminine og maskuline
- skyld og skam
- symboler og arketyper
- drømme
- sorg
- parforhold
- eksistentielle temaer og spiritualitet

Vi kan gøre brug af følgende værktøjer:

- mindfulness
- fantasirejse
- bevægelse/kropsøvelser/psykodrama
- maling, tegning, ler og kollage
- den aktive imagination
- dyrekassen
- gruppe- eller parøvelser

Efter hver proces vil vi fordybe os sammen i de skabte udtryk og reflekterer over det, der opstår. Du behøver absolut ingen forkundskab eller udøve din kreativitet for at kunne deltage. Blot en lyst til at arbejde med dig selv sammen med andre.

Gruppen fortsætter efter sommerferien. Det betyder, at du kan fortsætte med egne processer så længe, du vil. Nogle vælger at stoppe efter 8 gange, mens andre fortsætter med et nyt forløb.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om gruppen er noget for dig, er du velkommen at kontakte mig. Vil du gerne arbejde individuelt eller har du et specifikt problem, er det også muligt at indgå i et individuelt terapiforløb.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, kærlig hilsen fra Karin

Datoer:  5.2.20, 19.2.20, 4.3.20, 18.3.20, 1.4.20, 15.4.20, 29.4.20, 13.5.20 kl. 18.30-21.30
Sted: Atelieret hos Artland (Kitkursus), Lange Løng 29, 4180 Sorø
Pris: 300 kr. pr. gang, ialt 2.400 kr. inkl. moms, materialer, kaffe/té & sunde snacks. Du binder dig for hele forløbet og har mulighed for at betale i rater. (Du hæfter for det fulde beløb)
Tilmelding: send en e-mail til everdinck@gmail.com med lidt baggrund for din interesse i gruppen samt navn, adresse og tlf.nr.
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com