Gruppeforløb / 06.08.2021 Roskilde: Kunstterapi workshop

Kunstterapi workshop YIN & YANG - gøren & væren

Denne workshop er til dig, der er voksen (21+) der:

har lyst til at være kreativ, men aldrig kommer i gang
  • vil sætte dig selv i fokus i et kreativt rum
  • har lyst til at arbejde med dig selv i en lille gruppe
  • er nysgerrig på hvad kunstterapi er
Vi sætter fokus på din gøren & væren -  yin & yang. Yin & yang som det feminine og maskuline princip, hvor det feminine er modtagende og det maskuline er givende/handlende.

Hvordan kan du skabe en god balance mellem de to og hvorfor er det vigtigt?

Hvis du er for meget i din væren – din YIN, uden at have udviklet din handlekraft, vil du opdage at dine ønsker og drømmer aldrig bliver ført ud i livet.
På den anden side, hvis din handlekraft – din YANG er overudviklet, bliver du hurtig stresset og er aldrig i ro. I værste fald kan du rammes af alvorlig stress.

Det optimale er at have en balance mellem disse 2. Så du mærker efter, hvornår du skal tage pauser og hvile dig, og hvornår du skal handle på noget og føre noget ud i livet.
 
Når Yin & Yang får den samme plads, udfolder din kreativitet sig til nye højder.
 
Du behøver ingen forkundskab for at deltage i denne workshop. Du behøver kun din lyst til at arbejde med dig selv gennem den skabende proces i en lille gruppe (maks. 4 deltagere).
 
Vi arbejder med billedprocessen (tegning, kollage) og formning. Der indgår refleksionsøvelser undervejs og jeg støtter dig i alle processer.
Workshoppen kan også bruges som intro til efterårets udviklingsforløb med start d. 3. september. Du kan læse mere om dette forløb her 
 
Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om workshoppen er noget for dig, er du velkommen til at ringe på 24480447. Jeg glæder mig til en kreativ og inspirerende eftermiddag med dig.
 
Kærlig hilsen, Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF

Dato: Fredag d. 6.8.2021 kl. 14.00-18.00
Sted: Kunstterapi klinikken hos Body, Mind & Peace, Algade 28a 2.tv, Roskilde (Indgang ad Lille Gråbrødrestræde), 5 min. gang fra stationen
Pris: 675 kr. + 50 kr. til materialer, i alt 725 kr. inkl. moms, kaffe/te & snacks
Tilmelding: kan ske pr. mail til everdinck@gmail.com venligst skriv dine kontakt-oplysninger (navn + adresse + tlf.nr.)
Betaling: Jeg sender en faktura, der bedes betalt før workshoppens start
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | CVR: 40129820 | Postadresse Næstvedvej 51, 4180 Sorø  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com