Kunstterapi i grupper / Natur, kvindelighed & kreativitet 2019

Natur, kvindelighed & kreativitet 2019

Natur, kvindelighed & kreativitet
et kreativt forløb for kvinder
 
ER du kvinde i alderen 35 år og opefter og savner du  plads til fordybelse og rum til egne processer? Giver og giver du ... til andre, men glemmer du dig selv? Så er denne gruppe måske noget for dig.
 
Vi bliver en lille gruppe, der mødes 8 gange fra det tidlige forår til jul. 8 fredag eftermiddage kl. 15-17.30, fordelt over året, hvor vi bruger naturen til egne processer gennem et kreativt udtryk.

Vi følger naturens cyklus fra det tidlige forår, hvor de første vintergækker og erantis stikker hovedet op, med påsken hvor naturen er vågnet, sommeren med pinsedolen Skt. Hans og sin blomsterflor, til sensommeren med høsten, efteråret med sin gyldne pragt og vinteren med sine korte og mørke dage. 

Ligesom naturen har vi kvinder også vores cyklus, både månedligt indtil vi er kommet i overgangsalderen, men også udviklingsmæssigt. Psykologisk set udvikler vi os fra lille pigen til den unge mø, fra den frugtbare kvinde til moderen og fra overgangsalderen til den vise kvinde.  

Vi mødes udenfor, påklædt efter vejret, og går sammen i skoven her i Broby Overdrev. Vi hilser på hinanden og snakker lidt på vejen, indtil vi træder ind i skoven, hvor vi går i stilhed.

Jeg har på forhånd formuleret en lille overskrift eller en opgave, noget du skal være opmærksom på. Eller måske skal du blot trække vejret, mens du åbner op for naturen og mærker dig selv i forhold til denne. Du kan finde symboler i naturen, som du kan inddrage i din personlige proces.

Afhængig af vejret, kan de kreative proces finde sted i skoven, hvor vi finder et fint sted at være eller vi tager hjem til mig. Jeg laver kaffe/te, lidt frugt/knäckbrød og vi går i gang med en kreativ proces.

Vi bruger mindfulness og laver kollager, maler eller former med ler eller pap og papir. Vi kan dekorere vandrestave eller masker og kan lave bål for symbolsk at brænde og give slip på det, du ikke længere har brug for.

Er der en dag, hvor vejret er så dårligt, at vi ikke kan gå ud, guider jeg jer gennem en fantasirejse. Vi bliver en lille gruppe, hvor der er mulighed for at lære hinanden godt at kende og at inspirere hinanden.
 
Forløbet fortsætter i det nye år og du kan tilslutte dig gruppen når som helst, når der opstår en ledig plads.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig meget til at se dig!

Hvad: Vi mødes 8 gange fra foråret til jul fredage kl. 15-17.30
Datoer: 8.2. - 22.3. - 3.5. - 21.6. - 16.8. - 27.9. - 1.11. - 13.12.2019
Hvor: Næstvedvej 51, 4180 Sorø
Pris: 250 kr. pr. gang, efter aftale kan du betale i rater
Husk: Påklædning efter vejret og evt. en flaske vand
Everdinck Kunst & Terapi v/Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com