Kunstterapi i grupper / Natur, kvindelighed & kreativitet 2018

Natur, kvindelighed & kreativitet 2018

Natur, kvindelighed & kreativitet
et kreativt forløb for kvinder

 
Vi bliver en lille gruppe kvinder i alderen 35 år og opefter, der mødes 8 gange fra foråret til jul. 8 fredag eftermiddage kl. 15-17.30, fordelt over resten af året.

Vi følger naturens cyklus fra foråret med påske og pinsesolen, sommeren med Skt. Hans og sin blomsterflor, til sensommeren med høsten, efteråret med sin gyldne pragt og vinteren med sine korte dage og henter inspiration til fordybelse og til den kreative proces.

Ligesom naturen har vi kvinder også vores cyklus, både månedligt indtil vi er kommet i overgangsalderen, men også udviklingsmæssigt. Vi udvikler os fra lille pigen til den unge mø, fra den frugtbare kvinde til moderen og fra overgangsalderen til den vise kvinde.  

Vi mødes udenfor, påklædt efter vejret, og går sammen i skoven her i Broby Overdrev. Vi hilser på hinanden og snakker lidt på vejen, indtil vi træder ind i skoven, hvor vi går i stilhed.

Jeg har på forhånd formuleret en lille overskrift eller en opgave, noget du skal være opmærksom på. Eller måske skal du blot trække vejret, mens du åbner op for naturen og mærker dig selv i forhold til denne. Du kan finde symboler i naturen, som du kan inddrage i din personlige proces.

Når vi kommer ud af skoven, kan vi tale sammen igen, mens du prøver at fast-holde energien og stemningen indeni dig. Herefter tager vi hjem til mig, jeg laver kaffe/te, lidt frugt/knäckbrød og vi går i gang med en kreativ proces.

Vi bruger mindfulness og laver kollager, maler eller former med ler eller pap og papir. Vi kan dekorere vandrestave eller masker og kan lave bål for symbolsk at brænde og give slip på det, du ikke længere har brug for.

Er der en dag, hvor vejret er så dårligt, at vi ikke kan gå ud, guider jeg jer gennem en fantasirejse. Vi bliver en lille gruppe, hvor der er mulighed for at lære hinanden godt at kende og at inspirere hinanden.
 
Forløbet fortsætter i det nye år og du kan tilslutte dig gruppen når som helst, når der opstår en ledig plads.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig meget til at se dig!

Hvad: Vi mødes 8 gange fra foråret til jul fredage kl. 15-17.30
Datoer: 30.3.–27.4.–1.6.–22.6.–31.8.–28.9.–2.11.– 7.12.2018
Hvor: Næstvedvej 51, 4180 Sorø
Pris: 200 kr. pr. gang, i alt 1.600 kr. Efter aftale kan du betale i rater
Husk: Påklædning efter vejret
Everdinck Art Therapy v/Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com