Psykoterapi/kunstterapi / Walk & talk/naturterapi

Walk & talk/naturterapi

Jeg tilbyder individuel psykoterapi i form af walk & talk i Sorø og i Roskilde til dig, der:

- er ung eller voksen (fra 17 år og opefter)
- der gerne vil arbejde med din trivsel
- kæmper med stress, tankemylder, ubearbejdet sorg eller anden livskrise
- har en psykisk lidelse som depression, angst eller anden form for lidelse
- støder på et (andet) tilbagevendende problem eller
- vil finde ind til din kreativitet
- vil andet end blot samtaleterapi

Hvor og hvordan foregår terapien?
Vi aftaler et sted i naturen i Sorø eller i Roskilde, hvor vi går en tur, mens vi snakker. Undervejs kan vi lave ophold i naturen og lade os inspirere af de ting, naturen byder på. 
 
Naturen kalder på noget oprindeligt i os, vi er alle del af naturen. I dette forløb kan du genskabe kontakten til dig selv… i naturen. Både naturen og kreativitet er medvirkende til psykisk overskud og dermed bedre trivsel.
Med kunstterapeutiske metoder kan du give udtryk for dine oplevelser. At være ud i naturen styrker dit immunforsvar og får tankemylder på afstand.

Vi finder sammen ud af, hvordan vi skal arbejde. Jeg spørger ind til, hvad du kunne tænke dig og kan komme med forslag. Du kan f.eks. give en given situation, en følelse eller en tanke, et udtryk. Jeg kan guide dig gennem nogle opmærksheds- og/eller vejrtrækningsøvelser, vi kan bruge kroppen, naturmaterialer eller tegneøvelser. Vi finder sammen ud af, hvad der virker for dig.
 
Sessionen afsluttes altid med en kort samtale om, hvad du har fået ud af det og hvad dit evt. fokuspunkt kan være, indtil vi ses igen. 
 
Varighed og pris
En session varer maks. 1,5 time
Pris 750 kr. - er du på kontanthjælp er prisen 600 kr.

Gratis ½ times samtale
Hvis du er nysgerrig og overvejer at gå ind i et terapiforløb, tilbyder jeg en gratis samtale/prøvesession på 30 min. Det er ganske uforpligtende. Vi kan mødes, jeg kan ringe dig op eller vi kan tage den online.

Du er altid velkommen til at ringe til 24480447 eller skrive til everdinck@gmail.com og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook.
 
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut MPF | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com