Gruppeforløb / Drømmegruppe

Drømmegruppe

Kunstterapeutisk drømmegruppe
 
Hvilket stof er dine drømme lavet af?

Drømme er budskaber fra dit ubevidste. De kan vise dig en vej til løsningen af et problem eller vise en forløsning. Eller hvis der er noget i dit bevidste jeg, du ikke vil forholde dig til, så dukker der billeder op fra dit ubevidste.

Drømme kan også være korrigerende over for vores bevidste jeg, hvis vi f.eks. handler på en måde, der ikke er i overensstemmelse med den, vi er.

Eller de kan vise os, hvor vi udviklingsmæssigt er på vej hen. Vi kan aktivt arbejde med vores drømme. At bruge kunstterapien gør det spændende og sjovt.

Hvordan kan vi arbejde kunstterapeutisk med drømme?

At arbejde med drømme foregår i faser. Der er som regel en indledning, et problemfelt og en løsning i drømmen. Drømmeren giver en kort gengivelse af drømmen, hvorefter vi sorterer i dagsrester. Det er kun drømmeren selv, der kan forstå drømmen. Vi tolker og fortolker ikke drømmene for hinanden, men hjælper drømmeren med at forstå den ved at undersøge den og ved at bruge Jungs psykologi.

Selvom du kun kan huske brudstykker, kan vi arbejde med drømmen. Ved at sætte fokus på dine drømme, vil dit underbevidste blive aktiveret.

Drømmeren kan male, lave en lerfigur eller en kollage på drømmen. Vi kan bruge dyrekassen eller gestalte de ukendte elementer i drømmen. Vi kan undersøge symbolerne og arketyper, såfremt disse viser sig i drømmen.

Al disse metoder bevirker, at du kan komme dybere ned i drømmens materie for at få en forståelse af, hvad dit ubevidste prøver at fortælle dig. Jo mere du sætter fokus på dine drømme, desto mere vil dit ubevidste belønne dig med flere og klarere drømme.
 
Jeg opretter drømmegrupper, når der mindst er 8 personer, der vil deltage. Du kan skrive til mig og reservere en plads. 
 
Pris: 300 kr. pr. gang inkl. materialer. Du betaler for hele forløbet på 8 gange og kan evt. betale i rater.
Tilmelding: send en e-mail til everdinck@gmail.com eller ring på 24 48 04 47
 
 
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com