Supervision / Supervisionsgruppe Roskilde

Supervisionsgruppe Roskilde

Til hvem?
Supervisionsgruppe er til dig, der er psykoterapeut, og der vil arbejde med og styrke din personlige og faglige kompetencer og udvikling. 
Er du studerende og startet i din praktik, kan vi også oprette en supervisionsgruppe for studerende.

Fokus ligger på din rolle som terapeut, dit arbejde med dine klienter og de problematikker og dilemmaer, du møder samt din rolle som psykoterapeut.

Formål
Formålet med gruppen er at tilbyde dig et frirum, hvor der er plads til din selvomsorg og hvor du har mulighed for at sparre med andre, at danne et fællesskab med gensidig læring og udvikling og at få nye perspektiver.

Supervisionsgruppen er også et forum, hvor ingen udfordring eller usikkerhed er for stort eller lille. Forløbet giver dig mulighed for at opdage, mærke og reflektere over kognitive, kropslige og følelsesmæssige niveauer i samspillet med dine klienter og at udvikle dig i din rolle som psykoterapeut.

Form
Supervisionsgruppen er en fortløbende procesgruppe med 3-6 deltagere, hvor vi mødes om fredagen i Roskilde. 
 
Hver supervision starter med en runde, hvor vi har fokus på, hvordan du har det og hvad du bringer med ind i rummet. Vi prioriterer og vælger de emner, der bringes op, ud fra deres tyngde og fælles interesse.

Arbejdsmetode
Vi vil veksle mellem supervision på eget klientarbejde og/eller terapeutrollen. Oplæg eller undervisning og øvelser kan indgå efter behov. Dette aftaler vi fra gang til gang.
 
Emner vi kan arbejde med er:
• Klientproblematikker, dilemmaer og nye perspektiver
• Din faglige identitet og dit personlige lederskab
• Grænser og parallelprocesser/overføring i det terapeutiske rum
• Gruppeprocesser

Metoder vi kán gøre brug af:
• Det reflekterende team
• De neuroaffektive kompasser jf. Susan Hart & Marianne Bentzen
• Mindfulness
• Intuning
• Kunstterapeutiske metoder, såsom tegning
• Gruppeøvelser

Der kan indgå undervisning i forskellige emner og teorier, hvis der er interesse i og/eller behov for det i gruppen.

Datoer og sted
Vi mødes den første fredag i måneden, 3 gange forår og 3 gange efterår. Du binder dig for et ½ år = 3 gange ad gangen og kan fortsætte så længe gruppen kører.
 
Datoer i 2024: Datoer er endnu ikke fastsat. Gruppen mødes fredage, enten først eller sidst på dagen, og går i gang, så snart der er 3 tilmeldte supervisanter.
 
Adresse: Klinikken hos Body, Mind & Peace, Algade 28a, 4000 Roskilde, 7 min. gåafstand fra Roskilde Station.

Tilmelding
Venligst send en mail til everdinck@gmail.com med dine kontaktoplysninger (fulde navn, evt. firmanavn + CVR, adresse og tlf.nr.) samt lidt baggrundsoplysninger, såsom uddannelse, erfaring m.m. Angiv også, om du helst mødes først eller sidst på dagen. Gruppen starter når der er 3 tilmeldte. 
 
Pris og betaling
 
For pykoterapeuter: 900 kr. pr. gang inkl. moms, som du kan trække fra, hvis du er momsregistreret. Prisen er inkl. kaffe/té og frugt/sunde snacks.
 
For studerende: 725 kr. pr. gang (er uden moms)

Betaling: du får en faktura på 3 gange ved tilmelding og har, efter aftale, mulighed for ratebetaling. Betaling kan ske pr. bankoverførsel eller mobile pay.

Om mig
Mit navn er Karin van Everdinck, jeg er 60 år og uddannet Diplom Kunstterapeut MPF fra Institut for Kunstterapi v/Vibeke Skov. Dernæst har jeg en uddannelse som Neuroaffektiv Supervisor v/Peter Kofoed og har en AVG (Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse), er uddannet Auditor v/Akkreditering Danmark og Dansk Standard.

Jeg arbejdet 22 år på et miljøterapeutisk botilbud, hvor jeg har fulgt den interne uddannelse, herunder også mange psykiatrikurser. Jeg står løbende under supervision og efteruddannelse.

Jeg har siden 2015 arbejdet med klienter i individuel terapi og gruppeforløb i egen praksis og har siden 2016 flere psykoterapeutstuderende og psykoterapeuter i terapi og supervision.

Du er velkommen til at kontakte mig på everdinck@gmail.com eller tlf.nr. 24480447.
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com