Supervision / Supervision 1:1

Supervision 1:1

Jeg tilbyder supervision, til dig der arbejder som terapeut eller behandler eller er studerende.
 
Vi fokuserer på dit professionelle arbejde, på din rolle som terapeut/behandler samt på de arbejdspunkter og svære følelser, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter/borgere. 
 
I supervision kan du blive "afgiftet", d.v.s. at de svære følelser/blokkeringer, du kommer med, løsnes op og du får et nyt perspektiv på en situation, dit arbejde eller din rolle som terapeut/behandler. Når vi taler om de udfordringer, du bringer ind, bærer kroppen på en (ofte ubevidst) viden, som vi kan bruge.
 
Jeg arbejder med de neuroaffektive kompasser (Susan Hart & Marianne Bentzen) og vi bruger den integrative kunstterapeutiske metode.
 
Jeg er uddannet neuroaffektiv supervisor hos Peter Kofoed og har arbejdet som supervisor i 2 år.
 
De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.
 
Derudover kan jeg give dig professionel sparing, såfremt du har brug for støtte til at etablere dig som (delvis) selvstændig terapeut/behandler eller til at komme i gang med en kreativ praksis. Se under klinikvejledning.
 
Hvor? 
 
Online: via Zoom - jeg sender dig et link til din mail, som du kan klikke dig ind på for at deltage i mødet
Sorø: Holbergsvej 2  
Roskilde:  Algade 28a, 2.tv. 
 
Pris
900 kr. for 75 min. inkl. moms. (hvis du er momsregistreret, kan du trække momsen fra).
Er du studerende på en terapeutuddannelse, er prisen 750 kr.
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com