Gruppeforløb / 12.2.2021 Roskilde: opstart drømmegruppe

12.2.2021 Roskilde: opstart drømmegruppe

i alt 8 fredage kl. 16.00-18.00

Hvilket stof er dine drømme lavet af?
Drømme er budskaber fra dit ubevidste. De kan vise dig en vej til løsningen af et problem eller vise en forløsning. Eller hvis der er noget i dit bevidste jeg, du ikke vil forholde dig til, så dukker der billeder op fra dit ubevidste.

Drømme kan også være korrigerende over for vores bevidste jeg, hvis vi f.eks. handler på en måde, der ikke er i overensstemmelse med den, vi er. Eller de kan vise os, hvor vi udviklingsmæssigt er på vej hen. Vi kan aktivt arbejde med vores drømme. At bruge kunstterapien gør det spændende, sjovt og giver mange aha-oplevelser.

Forløbets indhold
Vi arbejder både med teori og praksis i dette forløb. Den første gang holder jeg et kort oplæg om den teoretiske ramme, vi arbejder indenfor.

Hvordan kan vi arbejde kunstterapeutisk med drømme?
At arbejde med drømme foregår i faser. Der er som regel en indledning, et problemfelt og en løsning i drømmen. Drømmeren giver en kort gengivelse af drømmen, hvorefter vi sorterer i dagsrester. Det er kun drømmeren selv, der kan forstå drømmen. Vi tolker og fortolker ikke drømmene for hinanden, men hjælper drømmeren med at forstå den ved at undersøge den og ved at bruge Jungs psykologi.

Selvom du kun kan huske brudstykker, kan vi arbejde med drømmen. Ved at sætte fokus på dine drømme, vil dit underbevidste blive aktiveret. Det er en god idé at anskaffe en drømmedagbog, som du har liggende ved din seng, og at begynde at skrive dine drømme ned.

Du kan male, lave en lerfigur eller en kollage på drømmen. Vi kan bruge dyrekassen eller gestalte de ukendte elementer i drømmen. Vi kan undersøge symbolerne og arketyper, såfremt disse viser sig i drømmen.

Al disse metoder bevirker, at du kan komme dybere ned i drømmens materie for at få en forståelse af, hvad dit ubevidste prøver at fortælle dig. Jo mere du sætter fokus på dine drømme, desto mere vil dit ubevidste belønne dig med flere og klarere drømme.

Mødested: Kunstterapi klinik hos Body, Mind & Peace, Algade 28a, 2.tv., 4000 Roskilde
Datoer: 12.2.-26.2.-12.3.-26.3.-9.4.-23.4 -7.5.-21.5.2021
Maks. antal deltagere: 4
Pris: 300 kr. pr. gang inkl. moms, materialer + kaffe/te + sunde snacks. Du betaler for hele forløbet på 8 gange og kan evt. betale i rater.
Tilmelding: send en e-mail til everdinck@gmail.com eller ring på 24 48 04 47
Everdinck Kunstterapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com