Gruppeforløb / 19.4.2020 Naturterapi

19.4.2020 Naturterapi

Dette er et forebyggende kreativt forløb i Sorø
med start 19.4.2020

Vi lever i en kultur, hvor vi har ”adskilt” hovedet fra kroppen. Hvor tankerne, og indimellem frygten, styrer det meste. Vi overhører kroppens signaler og glemmer at tage os af vores sanser og følelser.

Og pludseligt kan du blive ramt. Ramt af sygdom, stress, depression, angst eller en livskrise. Og hvad så? Hvordan tackler du disse ting så, når du ikke har lært at lytte indad og at tage dig af dine følelser?

Naturen kalder på noget oprindeligt i os, vi er alle del af naturen. I dette forløb kan du genskabe kontakten til dig selv… i naturen. Både naturen og kreativitet er medvirkende til psykisk overskud og dermed få bedre trivsel. Du bliver guidet til at opleve naturen på flere måder og med kunstterapeutiske metoder kan du give udtryk for dine oplevelser.

Alle voksne kan være med: du behøver ingen forkundskab eller at være kreativ udøvende. Du behøver kun din lyst til fordybelse og have lyst til at være ude i vores skønne natur. Vi arbejder med et nyt tema for hver gang, vi mødes og noget af tiden foregår sessionen i stilhed.

Vi mødes et sted i naturen i Sorø, ialt 6 gange frem til sommerferien og aftaler fra gang til gang, hvor vi mødes. Pris pr. gang 150 kr. inkl. materialer og en kop kaffe/te. For at kunne tage hensyn til dig og dine eventuelle udfordringer, må du ved tilmelding gerne skrive baggrunden for din tilmelding (jeg skal f.eks. vide det, hvis du lider af angst eller har andre udfordringer).

Hvad: Vi mødes 6 gange i april, maj og juni kl. 14.00-16.00
Datoer: 19.4. – 26.4. – 3.5. – 24.5. – 7.6. – 14.6.2020
Hvor: I den smukke natur i og omkring Sorø, du får nærmere besked ved tilmelding
Tilmelding: Send en mail med dine kontaktoplysninger (navn, adresse + tlf.) samt baggrund for din tilmelding
Betaling: Jeg sender en faktura, som du kan betale med bankoverførsel eller mobile pay. Efter aftale kan du betale i rater. Du binder dig for alle 6 gange.
Medbring: Fodtøj/overtøj efter vejret, en rygsæk, flaske vand, en lille pose til opsamling af naturmaterialer og eventuelt en snittekniv, hvis du har én

Jeg glæder mig til at møde dig, kærlig hilsen fra Karin
Everdinck Kunst & Terapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com