Gruppeforløb / 14.05.21 Roskilde: workshop "mit indre barn"

14.05.21 Roskilde workshop "mit indre barn"

Tema ”mit indre barn”
fredag d. 14. maj kl. 14.00-18.00


Denne workshop er til dig, voksen over 18 år der
- har lyst til at være kreativ, men aldrig kommer i gang
- vil sætte dig selv i fokus i et kreativt rum
- har lyst til at arbejde med dig selv i en lille gruppe
- er nysgerrig på hvad kunstterapi er
 
Dit indre barn kan være en stor inspirationskilde – til dit liv generelt og til kreativ udfoldelse. De fleste voksne har mistet kontakten til deres indre barn og det er ærgerligt, for hun ved præcist, hvad der er godt for dig.
 
I denne workshop kan du genskabe forbindelsen til dit indre barn. Gennem brug af sanserne og billedprocessen (maling, tegning, kollage), kan du give hende en ”stemme”.
 
Du behøver ingen forkundskab for at deltage i denne workshop. Du behøver kun din lyst til at arbejde med dig selv gennem den skabende proces i en lille gruppe (maks. 4 deltagere). Vi arbejder med sanser, billedprocessen (maling, tegning, kollage) og formning (ler). Der indgår refleksionsøvelser undervejs og jeg støtter dig undervejs i alle processer.
 
Kunstterapi sætter fokus på det kreative flow, udtryk af sanser og følelser, på mental sundhed, trivsel og forandringsprocesser.
 
Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om workshoppen er noget for dig, er du velkommen til at ringe på 24480447.
 
Jeg glæder mig til en kreativ og inspirerende eftermiddag med dig. Kærlig hilsen, Karin
 
Dato: Fredag d. 14.5.2021 kl. 14.00-18.00
Sted: Kunstterapi klinikken hos Body, Mind & Peace, Algade 28a 2.tv, Roskilde (Indgang ad Lille Gråbrødrestræde), 5 min. gang fra stationen
Pris: 675 kr. + 50 kr. til materialer, i alt 725 kr. inkl. moms, kaffe/te & snacks
Tilmelding: kan ske pr. mail til everdinck@gmail.com venligst skriv dine kontakt-oplysninger (navn + adresse + tlf.nr.)
Betaling: Jeg sender en faktura, der bedes betalt før workshoppens start, du kan betale med bankoverførsel eller mobile pay.
Underviser: Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut mpf og billedkunstner, jeg har arbejdet med klienter i individuel kunstterapi og i gruppeforløb siden 2015 og har praksis både i Sorø og i Roskilde
Everdinck Kunstterapi v/kunstterapeut Karin v. Everdinck | CVR: 40129820 | Næstvedvej 51, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com