Kontakt / Om mig
I november 2021 blev jeg interviewet af KIP TV, der laver tv udsendelser om kvinder i provinsen. 
Du kan se interviewet her - det varer 30 min.
Mit navn er Karin van Everdinck, er 60 år og bor i Sorø med min mand. Jeg har voksne børn og børnebørn. I 2016 etablerede jeg Everdinck Kunstterapi, en kunstterapeutisk enkeltmandsvirksomhed, der tilbyder kunstterapi/psykoterapi, coaching og supervision. Dernæst afholder jeg ofte gruppeforløb, workshops, udstillinger og foredrag. 
 
Jeg har specialiseret mig i behandling af unge (fra 15 år) og voksne, der mistrives og kæmper med stress, angst, depression eller andre psykiske lidelser,  ubearbejdet sorg eller livskriser.
Dernæst superviserer jeg terapeuter eller terapeutstuderende og coacher unge og voksne, når de har svært ved at finde vej eller vil skifte retning i livet.
 
Det er vigtigt, at du føler dig tilpas og velkommen og at du bliver mødt med et åbent sind og varmt hjerte. Det kunstterapeutiske rum er et frirum, hvor du kan slappe af og hvor den kreative proces bliver en legende kontaktform imellem os. Som kunstterapeut kan jeg hjælpe og støtte dig med bearbejdning af svære følelser/hændelser og den kreative proces sætter forandringsprocesser i gang og bidrager med at finde en ny balance og derned højere livskvalitet.
 
I 2016 blev jeg uddannet Diplom Kunstterapeut på Institut for Kunstterapi v/Vibeke Skov og blev optaget som Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF. Dernæst er jeg Medlem af Kunstterapi-foreningen.dk
Jeg har en voksenpædagogisk grunduddannelse AVG, står løbende under supervision og følger den faglige udvikling i Dansk Psykoterapeutforening og Kunstterapiforeningen FIKT. 
 
I 2021 fulgte jeg et stresskursus hos Stressambassadøren og i 2022 blev jeg uddannet supervisor på den neuroaffektive supervisionsuddannelse v/Peter Kofoed. Denne uddannelse har flere spor:
  • de neuroaffektive kompasser v/Susan Hart & Marianne Bentzen, herunder den 3-delte hjerne og mentalisering
  • supervision, herunder rollen som supervisor, struktur & rammer, gruppesupervision
  • kommunikation og konfliktløsning
  
Du kan læse mere om kunstterapi og dennes metoder her
 
 
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com