Kurser & workshops

I løbet af året sættes forskellige workshops og gruppeforløb i gang. Nogle er tilbagevendende, andre sætter jeg i gang, når jeg får forespørgsler. Gruppeforløb finder enten sted i Roskilde eller i Sorø. 
 
Workshops kan finde sted i Sorø og Roskilde, i naturen eller andre steder. 
 
Du kan blive skrevet op til mine nyheder ved at sende mail til everdinck@gmail.com - så bliver du holdt ajour med nye gruppeforløb og workshops.
 
Vi arbejder med udviklings- og kreative processer og bruger kunstterapeutiske metoder.
 
Den kreative proces skaber bro mellem dit bevidste og dit ubevidste, dermed får du adgang til ukendte eller gemte ressourcer, mønstre eller dele af din historie. Den kreative proces skaber kontakt mellem din højre og venstre hjernehalvdel, dermed opnås balancen i nervesystemet. Dette kan medvirke til at give en bedre trivsel og livskvalitet.

Du behøver absolut ikke at have forudgående kenskab til kunstterapi for at komme i kunstterapi. De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.

Udover min kunstterapeutiske uddannelse og kliniske erfaring, kan jeg trække på min stresscertificering, neuroaffektive supervisionsuddannelse samt mange års erfaring og indsigt i organisatoriske og kvalitetsmæssige rammer i en institution.


Dette siger gruppemedlemmerne:
 
"Det har givet mig livsglæde og et frirum"
 
"At få fat i min sårbarhed var en stor gave, jeg kan nu bedre rumme andre og på nye måder"
 
"Spændende at fordybe mig i de kreative og psykologiske processer, som indimellem har overrasket. Spændende øvelser med forskellige materialer"
 
"Som terapeut og underviser er du meget åben, empatisk og utrolig givende"
 
"Dejligt med din hjertevarme og kram, når man kommer og så er du god til at skabe tryghed. Det var en tor oplevelse (at være med i gruppen), som jeg har været glad for at deltage i"
 
"Det er fantastisk, hvad jeg gemmer i mit indre ubevidste ind, jeg glæder mig til min fortsatte rejse"
 
"Det giver mig ro, et pusterum og jeg får lov til at være mig. Det er rart at blive hørt og set for den, jeg er!"

"Kunstterapi hos dig giver mig inspiration, ro, glæde og nye perspektiver - at se mig selv på en ny måde. Jeg får nye kræfter"
 
Karin van Everdinck Diplom Kunstterapeut & Supervisor MPF/Roskilde & Sorø | CVR: 40129820  | Tlf.: +45 24 48 04 47 | everdinck@gmail.com